Безпечна угода на Lawly
Lawly

Безпечна угода на Lawly

Lawly
Дата публікації:
31 грудня 2023
Переглядів:
222

Що таке «Безпечна угода»

Ми впровадили механізм безпечної угоди на сервісі, який дозволить Клієнтам буте впевненим, що замовлення буде виконане, а Юристам – що замовлення буде оплачене. Тепер перед будь-якою оплатою замовлення з'явився проміжний етап обговорення, на якому Юрист з Клієнтом домовляються про виконання та оплату, а тільки потім Клієнт виконує оплату, яка буде зберігатись в резерві сервісу Lawly, доки Юрист виконує замовлення. Після виконання і підтвердження виконання Клієнтом, Юрист отримую винагороду з вирахуванням комісії сервісу.

При цьому ми також залишили можливість співпрацювати напряму, тобто оплату Клієнт буде виконувати Юристу напряму, але сервіс не відповідає ні за оплату, ні за виконання замовлення.


Нова категорія послуг «Фінанси»

Крім цього, також була додана об'ємна категорія юридичних послуг з напрямку фінансового права, що включає в себе більш ніж 20 послуг, розділених на 7 підкатегорій. Це дозволить відкрити ще більше покриття юридичної допомоги Клієнтам, які так її потребують. Разом з категорією додана вкладена спеціалізація Юристів "Фінансове право" в блоці "Адміністративне право". Тому Юристи при бажанні можуть обрати у себе цю спеціалізацію, щоб була можливість додати в прайс нові послуги категорії "Фінанси".

Запропоновані послуги
Захист прав
Довідка про несудимість
Довідка про несудимість
~ 950
 
грн
Бізнес
Консультація для підприємців
Консультація для підприємців
~ 850
 
грн
FREE
Міжнародне право
Довідка податкового резидента
Довідка податкового резидента
~ 750
 
грн
Бізнес
Довідка про банкрутство
Довідка про банкрутство
~ 1100
 
грн