Нова система відгуків на Lawly
Lawly

Нова система відгуків на Lawly

Lawly
Дата публікації:
12 вересня 2023
Переглядів:
449

Відгуки

Після запуску сервісу Lawly вдалося зібрати чималу кількість своїх постійних користувачів: 1000 Юристів, які готові надавати свої послуги та понад 4000 Клієнтів, які ці послуги вже встигли замовити. Але до цього часу у Клієнта не було зручної можливості залишити відгук про сервіс, Юриста чи виконане замовлення загалом.

Зараз така можливість з'явилася – тепер Клієнти після створення замовлення можуть залишити свій особистий відгук, який відображатиметься всім користувачам сервісу (за бажання його можна залишити повністю анонімно). Це дасть змогу потенційним Клієнтам більш об'єктивно оцінювати відповідного Юриста перед надсиланням заявки, а Юристи зможуть поповнити свій публічний профіль відгуками, які спонукатимуть нових Клієнтів замовляти послуги ще більше.


Рейтинг

Крім цього, також був перероблений рейтинг Юриста і видача релевантних спеціалістів на сторінках сервісу – тепер основним фактором буде середня оцінка за залишеними відгуками. Решта факторів: відсоток відмов, кількість виконаних замовлень, якість профілю загалом та ін. також впливатимуть на видачу.

Виконані до цього замовлення будуть враховані тією чи іншою мірою у формуванні початкової середньої оцінки, але більший відсоток впливу матимуть нові відгуки після завершеного або скасованого замовлення.

Запропоновані послуги
Захист прав
Довідка про несудимість
Довідка про несудимість
~ 950
 
грн
Бізнес
Консультація для підприємців
Консультація для підприємців
~ 850
 
грн
FREE
Міжнародне право
Довідка податкового резидента
Довідка податкового резидента
~ 750
 
грн
Бізнес
Довідка про банкрутство
Довідка про банкрутство
~ 1100
 
грн