Покращена система цін
Lawly

Покращена система цін

Lawly
Дата публікації:
3 травня 2021
Переглядів:
1168
Краще – ворог хорошого...

Саме цим принципом ми керувалися під кінець розробки першої версії сервісу Lawly. Якщо задумати з першого разу зробити «ідеальний» продукт, то велика ймовірність того, що цей продукт не побачить світ зовсім. Тому ми вирішили зробити «добре» і запуститися, щоб сервіс міг бути корисним для людей якомога раніше.

Під час першого місяця після запуску користувачі самі «підказали», чого їм не вистачає під час користування. Одним з таких нюансів була колишня система вказівки цін на послуги. Раніше з її допомогою можна було вказати тільки фіксовану ціну на послугу або пакет послуг, але в юридичній сфері не все так однозначно. Іноді буває складно попередньо сказати, скільки коштуватиме послуга, так як бувають різні ситуації і нюанси при виконанні однієї і тієї ж послуги. Для одного клієнта вона може коштувати, наприклад, 200 грн., в силу тих чи інших обставин, в той час як для іншого клієнта ціна на цю ж послугу може бути 700 грн.

Також нерідкі випадки, коли юрист надає безкоштовні консультації для того, щоб клієнт переконався в його професіоналізмі і замовив вже платну послугу. Така методика роботи дозволяє клієнту отримати юридичну допомогу без грошових затрат, щоб розуміти свої перспективи в тій чи іншій справі. Для юриста безкоштовна послуга дозволяє напрацювати більше постійних клієнтів.

Описані ситуації і послугували причиною доопрацювання системи вказівки цін на сервісі Lawly. Нова версія продукту дозволяє юристу вказати тип цін для послуги або пакета послуг:

  • Фіксована – точна ціна на послугу. Це був єдиний можливий тип в колишній версії.
  • Динамічна – можливість вказати діапазон цін для послуги: від мінімальної до максимальної.
  • Безкоштовна – при бажанні юрист може вказати даний тип ціни, якщо він працює за методикою безкоштовних первинних консультацій для будь-якої з послуг. При виборі цього типу вказувати ціну не потрібно.

Не залишилося без змін і візуальне відображення карток юристів і послуг. На картці юриста, крім фіксованої ціни, може бути як діапазон цін, так і слово «Безкоштовно», в залежності від обраного типу ціни. Також на картках можуть бути присутніми зелені мітки «FREE» – індикатор того, що для даної послуги є безкоштовні пропозиції юристів (в разі картки послуги) або що юрист надає в тому числі і безкоштовні послуги (в разі картки юриста).

Очікується, що дане оновлення дозволить юристам більш гнучко налаштовувати ціни на послуги, а клієнтам – більш чітко визначити необхідний бюджет для послуги, а іноді і отримати юридичну допомогу абсолютно безкоштовно.

Дякуємо, що допомагаєте покращити Lawly! :)
Запропоновані послуги
Захист прав
Довідка про несудимість
Довідка про несудимість
~ 950
 
грн
Бізнес
Консультація для підприємців
Консультація для підприємців
~ 1000
 
грн
FREE
Міжнародне право
Довідка податкового резидента
Довідка податкового резидента
~ 1000
 
грн
Бізнес
Довідка про банкрутство
Довідка про банкрутство
~ 1350
 
грн