Запуск сервісу Lawly
Lawly

Запуск сервісу Lawly

Lawly
Дата публікації:
24 березня 2021
Переглядів:
1276

Передісторія

Офіційною датою запуску Lawly можна вважати 21 березня 2021 року, але запланованих дат запуску просто не перерахувати :)

Ідея зародилася ще в 2019 році, а її реалізація зайняла відрізок в півтора року. Як зазвичай буває в подібних стартапах, випуск першої версії планувався протягом одного року, але внутрішній перфекціоніст кожного з учасників команди бажав випустити продукт, який «не соромно показати людям». На кінець часу розробки першої версії ми прийшли до тієї точки, в якій відкладати запуск вже не було причин – необхідний функціонал реалізований і протестований, всі недоліки дизайну і незручності інтерфейсу були виправлені, а контент був перечитаний до такої міри, що навіть розробники можуть отримати бакалавра з юриспруденції. Тому – «Запуск, так запуск!»


Про сервіс

Наріжним каменем ідеї сервісу Lawly є популяризація і діджиталізація юридичної сфери серед громадян України. Іншими словами, ми хочемо спростити сприйняття юриспруденції людьми, які не пов'язані з нею. Показати, що бути захищеним – це не міф, не «американська мрія», а реальність, яку варто відкрити для себе. Тому ми і обрали кредо: «Юриспруденція в два кліки».

Діджиталізація ж полягає в тому, що пошук потрібного фахівця буде займати кілька хвилин, замість кількох годин, а то й днів. При виникненні будь-якої проблеми юридичного характеру клієнту варто всього лиш знайти потрібну послугу в каталозі і обрати зі списку вподобаного юриста, який надає цю послугу. Також є можливість пошуку фахівця на карті – найближчі юристи тепер у вашому смартфоні!


Зворотній зв'язок

Ідея сервісу Lawly виникла з мотивів допомоги звичайним людям, яким доводиться стикатися з недосконалістю юридичної сфери в повсякденному житті. Саме тому нам дуже важлива ваша думка – якщо сервіс не допомагає людям вирішувати їх проблеми, значить він марний.

Якщо у вас виникли якісь питання під час користування, чи побажання щодо поліпшення ресурсу, або навіть скарги і критика, то ви можете написати все це на сторінці зворотного зв'язку.


Дякуємо, що обрали Lawly! :)
Запропоновані послуги
Захист прав
Довідка про несудимість
Довідка про несудимість
~ 950
 
грн
Бізнес
Консультація для підприємців
Консультація для підприємців
~ 1000
 
грн
FREE
Міжнародне право
Довідка податкового резидента
Довідка податкового резидента
~ 1000
 
грн
Бізнес
Довідка про банкрутство
Довідка про банкрутство
~ 1350
 
грн